Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Kırklareli merkez ilçenin Mahalle Muhtarları’nı ziyaret ederek, “19 Ekim Muhtarlar Günü”nü kutladı.

1 5 1024X683

Ilık gerçekleştirdiği ziyaretinde; “Muhtarlık müessesesi; demokrasimizin, yönetim sistemimizin, kültürümüzün ve toplumsal yaşamımızın en önemli yapı taşlarından biridir. Muhtarlarımız, bir yandan köy ve mahalle sakinlerinin devlet kurumlarıyla ilişkilerinde aracı bir rol oynarken, diğer yandan da çağdaş kamu yönetimi anlayışının en temel ihtiyaçlarından biri olan katılımcılığın sağlanmasında önemli bir görevi yerine getirmektedirler. Muhtarlarımıza “19 Ekim Muhtarlar Günü” dolayısıyla ziyaret gerçekleştirerek, günlerini kutladık. Mahalle sakinlerimizin istek ve taleplerini ilettiler. Bizlerde sivil toplum kuruluşları olarak üzerimize düşen her türlü görevi bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yapacağımızı ifade ettik” dedi.

9 1024X683

Mahalle Muhtarları, Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Ilık’a, göstermiş olduğu duyarlılıktan ve ziyaretinden dolayı teşekkür ettiler.

3 5 1024X683

Atatürk Mahallesi Muhtarı Osman Özkılıç, Demirtaş Mahallesi Muhtarı Serdal Kocabalta, Yayla Mahallesi Muhtarı Dilek Karataş, Bademlik Muhtarı Ahmet Üzer, Karahıdır Mahallesi Muhtarı Reşat Vardar, Pınar Mahallesi Muhtarı Nevzat Demir, Karacaibrahim Mahallesi Muhtarı Gülşah Uğurluoğlu, Kocahıdır Mahallesi Muhtarı Hasan Umutlu, Doğu Mahallesi Muhtarı Arzu Yıldırım, Akalar Mahallesi Muhtarı Orkun Savaş, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Zafer Balcı, İstasyon Mahallesi Muhtarı Naide Şanslı Özdemir ve Karakaş Mahallesi Muhtarı Esra Mağıltaş, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık’a kendilerine göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerini sundular.

13 1024X683

7 1024X683

Kırklarelili Basın Mensubunun Acı Kaybı Kırklarelili Basın Mensubunun Acı Kaybı

Editör: Haber Merkezi