Siyaset

Kırklarelili Deniz; Özgür Özel’le Bir Arada

Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş’ın oldu Deniz, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile 100 yıl sonrasına mektup gönderdi.

Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, oğlu Deniz ile CHP tarafından partinin kurulmasının 101.yılına özel düzenlenen etkinliğe katıldı. Etkinlikte CHP’nin 2123 yılındaki genel başkanına mektup yazıldı.

“Oğlumla beraber tarihe bir imza”

Büyük gurur duyduğunu ifade eden Başkan Altıntaş; “Oğlumla beraber tarihe bir imza, bir anı bırakmanın, büyük bir gururu paylaşmanın paha biçilemez mutluluğunu yaşadım, iyi ki doğdun Deniz.. Nice 101 yıllara CHP...

Partimizin 40 yaş altı belediye başkanları ve seçilmiş genç kadroları, Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel ve önceki dönemler Genel Başkanlarımız ile birlikte 2123'teki CHP Genel Başkanına hitaben yazılan mektubu imzaladık” dedi.

Mektubun kapsül ile birlikte Genel Merkez bahçesine gömüldüğünü söyleyen Altıntaş; “Oğlum Deniz, Genel Başkanlarımızla beraber mektubun bir örneğini, Genel Merkezimiz bahçesinde kapsül içinde muhafaza edilecek şekilde geleceğe emanet etti, mektubun bir örneği de parti müzemizde sergilenecek” şeklinde konuştu.