Özel gereksinimli Elif Nur Gezer, hayalini gerçekleştirmesi için Kırklareli Belediye başkanı Derya Bulut’tan yardım istemişti. Hayranı olduğu Galatasaray’ın yıldızı Barış Alper Yılmaz’ın imzalı formasını isteyen Elif Nur bu isteğine kavuştu.

“Yüzündeki mutluluğu görmek, beni de en az Elif Nur kadar mutlu etti”

Formayı bizzat teslim eden Başkan Derya Bulut; “Hatırlayacaksınız 19 Ağustos’ta, belediyede ziyaretime gelen özel gereksinimli kardeşimiz Elif Nur Gezer, Galatasaray’a ve Türk futbolunun parlayan yıldızı Barış Alper Yılmaz’a olan büyük sevgisini benimle paylaşmıştı.

Clipboard03-52

Ve eklemişti; “Barış Alper Yılmaz’dan gelecek bir imzalı formam olsa ne güzel olur başkanım!”

Onların hayalleri, gerçekleştirebileceğimiz şeyler olsun yeter ki!

Bu içten dileğini gerçekleştirmek için derhal harekete geçmiş ve Barış Alper Yılmaz’a ulaşmıştık. Sağ olsun, kendisi de bu anlamlı isteğe kayıtsız kalmamış ve hemen Elif Nur’a imzalı formasını göndermişti.

Clipboard01-585

Bugün Elif Nur’un ve kıymetli ailesinin konuğu oldum. Barış Alper Yılmaz imzalı formayı, Elif Nur kardeşimize, evinde teslim ettim. Yüzündeki mutluluğu görmek, beni de en az Elif Nur kadar mutlu etti.

Dayanışmanın ve sporun birleştirici gücü bir kez daha gözler önüne serilmiş oldu” dedi.

“Hep birlikte daha nice güzel hikayelere imza atmak dileğiyle”

Kıyıköylü Usta Arıcıdan Üzen Haber Kıyıköylü Usta Arıcıdan Üzen Haber

Süreç boyunca emek veren başta Barış Alper Yılmaz olmak üzere herkese teşekkür eden Bulut; “Bu güzel hikayeyi yazma sürecinde bizleri kırmayan sevgili Barış Alper Yılmaz’a ve desteklerini esirgemeyen Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Sayın Maruf Güneş’e bir kez daha teşekkürlerimi, selamlarımı ve saygılarımı sunuyorum.

Hep birlikte daha nice güzel hikayelere imza atmak dileğiyle” şeklinde konuştu.

Clipboard05-10Clipboard04-25

Muhabir: Volkan Abuy