Kırklareli'nde Aranan 10 Kişi Yakalandı Kırklareli'nde Aranan 10 Kişi Yakalandı

Kırklareli'nde Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği görevlileri, aranan şahıslara yönelik denetimlerine hız kesmeden devam ediyor. Denetimler kapsamında aranması bulunan ve dolandırıcılık yapan şahıslar kıskıvrak yakalandı.
Kırklareli Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği denetimler kapsamında hakkında 112 ayrı Bilişim Sistemlerinin Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık suçundan Yakalama Emri bulunan ve 33 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan A. Y. isimli şahıs yakalandı. Adresi tespit edilen A.Y. isimli şahıstan;
- Siyah renkli çanta içerisinde üzerinde herhangi bir ibare bulunmayan 9 mm çaplı 1 adet siyah renkli tabanca ve tabancaya takılı vaziyette içerisinde 9 mm çapında 12 adet fişek olan metalik gri renkli bir adet şarjör,
- 1 adet Kara Kuvvetleri Komutanlığı Astsubay armalı Siyah renkli erkek cüzdanı
- 1 adet M. A. adına düzenlenmiş, Türk Silahlı Kuvvetleri kimlik kartı,
- 1 adet O. D. adına düzenlenmiş, sahte olduğu düşünülen kimlik kartı,
- Farklı isimlere ve farklı bankalara ait banka hesapları ve kredi kartları elde edilmiş, materyaller görevlilerimizce muhafaza altına alındı.
Gerçekleştirilen denetimlerde aynı zamanda, hakkında Bilişim Sistemlerinin kullanılması suretiyle dolandırıcılık suçundan 2 ayrı yakalaması olan M.Y. isimli şahısta yakalanarak Asayiş Şube Müdürlüğüne teslim edildi.
Yakalan şahıslarda, A.Y. isimli şahıs, Resmî Belgede ve 6136 SK Muhalefet suçundan çıkarıldığı Adli Makamlarca adli makam tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

E3-8

E2-10

E1-11

Editör: Haber Merkezi