Gönlünde yatan hayali için yoluna devam eden Enes Akdeniz, eserleri ile dünya genelinde 24 milyonu aşkın abonesi ile dünyanın en çok izlenen youtube kanalları arasındaki NETD Müzik kanalına girdi. Yotube hesabından şarkıları ile kendisine yer bulan Kırklarelili sanatçı, yeni projeleri için çalışmalarına devam ediyor.

E2-11

Son Eseri; İnci Tanem

İnci Tanem şarkısını, projenin içinde yer alan usta isimlerden dinledik. Her birisi kendi alanında uzman ve başarılı olan isimler, projede yer almaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

E3-9

İşte projede yer alan usta isimlerin duygu ve düşünceleri;

"Müzisyen Murat Yılmaz"

Ünlü Komedyenin Tercihi Birtat Köftecisi Oldu Ünlü Komedyenin Tercihi Birtat Köftecisi Oldu

"Müzisyenim ve 15 yıldır bar ve kafelerde sahne almaktayım. 1 yıldır Kırklareli'nde yaşıyorum. Enes Akdeniz'in isteği üzerine bu şarkının keman sololarını besteledim ve aynı zamanda icra ettim. Düzenlemesinde de yer almaktayım. Bu projede yer aldığım için gayet mutluyum. Emeği geçen herkese teşekkür ederim."

"Türkiye'nin En Genç Orkestra Şefi Efecan Yüksel"

"Ben Efecan Yüksel, Türkiye'nin en genç orkestra şefiyim. Aynı zamanda besteci ve perküsyon sanatçısıyım ve piyanistim. Bu projeye de piyanom ile dahil oldum. Bu projenin bendeki yeri bir başka. Çünkü bu proje çocukluk arkadaşımın projesi. Bu projede olduğum için çok mutluyum ve gurur duydum. İyi dinlemeler."

E6-1

"Görüntü Yönetmeni İrem Demirtaş"

"Ben klibin görüntü yönetmeniyim. Enes çok güzel bir şarkı yapmış, biz de onu süslemeye çalıştık. Umarım siz de beğenirsiniz."

"GD Prodüksiyon Sahibi Gökhan Dönmezer"

"2 yıldır Enes kardeşim ile birlikte çalışıyoruz. Çok güzel projeleri var, çok güzel şarkıları var. Ben keyifle severek dinliyorum. Bundan sonra da güzel projelere imza atacağız. Yolu açık olsun. Başarılar diliyorum kendisine."

"Besteci ve Söz Yazarı Enes Akdeniz"

"Besteci ve söz yazarıyım. Beni Bırakma, Kime Ne eserlerim NETD youtube kanalında yayınlandı. Şimdiki projelerimizde İnci Tanem başta olmak üzere yine GD Prodüksiyon üzerinden, NETD Müzik dijital platformundan yayınlandı. Güzel sonuçlar elde ettik. Güzel etkileşimler oldu. Tüm izleyicilere teşekkür ederim. Destekleriniz için de çok teşekkür ederim. Ekibimiz içerisinde İrem Demirtaş, kendisi Görüntü Yönetmenidir. Keman ve Aranjörümüz Murat Yılmaz, Piyanistimiz Efecan Yüksel, Prodüksiyon Şirketimiz GD Prodüksiyon sahibi Gökhan Dönmezer. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Sevgiyle kalın."

Editör: Şefik Kenar