Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan atama kararları çerçevesinde toplamda 16 ilin valisi değişmiş, bu kapsamda Birol Ekici Kırklareli Valisi iken Şırnak iline, Bursa Gemlik Kaymakamı Uğur Turan ise Kırklareli Valiliği’ne atanmıştı.

2 yıl 4 ay boyunca Kırklareli’nde görev yapan Vali Birol Ekici, 20 Eylül Cuma günü Kırklareli’ne veda etti.

Şimdi Kırklareli yeni Valisi Uğur Turan’ı bekliyor.

Kariyeri başarılarla dolu olan Kırklareli Valisi Turan, özellikle gittiği görev yerlerinde kişiliği ve çalışkanlığı ile biliniyor.

2011-2018 yılları arasında Gaziantep Şahinbey İlçesi Kaymakamı olarak görev yaparak halkın gönlünde yer edinen Uğur Turan “Güzel İnsan” lakabını kazandı.

J6Sy2Y G1 400X400

Eski kaymakamlarının Vali olarak ilk görev yeri Kırklareli’ne atanması Gazianteplilerin de takdirini topladı.

Daha sonra görev yaptığı her yerde “Güzel İnsan” lakabıyla öne çıkan Uğur Turan, gerek çalışma arkadaşlarının, gerekse halkın büyük beğenisini topluyor.

Kırklareli’nin yeni Valisi Uğur Turan’ın çok kısa bir süre sonra yeni makamına oturması bekleniyor.

Kırklareli Bağcılığının Geleceği Konuşuldu Kırklareli Bağcılığının Geleceği Konuşuldu

Vali Ekici Görevine Başladı

Kırklareli’nden Şırnak’a atanan ve bu kapsamda geçtiğimiz Cuma günü ilimize veda eden Vali Birol Ekici de yeni görevine başladı.

Bugün itibariyle makamına oturan Vali Ekici; “Bu önemli ve değerli göreve beni layık görüp atadığı için başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya’ya şükran ve minnetlerimi sunuyorum. Görevimi, önceki görevlerimde olduğu gibi heyecan ile yürüteceğim. ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ düsturu halk ile olan ilişkilerimizde birinci hedefimiz, önceliğimizdir. Hiç kimsenin geride kalmasına izin vermeyeceğiz. Herkesin bütün sorunları ile devlet olarak tek tek ilgileneceğiz. Halkımızın tamamını kucaklayacağız” şeklinde konuştu.

Editör: Ferdi Kurtbayram