Spor

Kırklarelispor’dan Transfer Bombardımanı

Temsilcimiz Kırklarelispor, yeni sezon öncesinde bitirdiği transferleri peş peşe açıkladı.

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Kırklarelispor, yeni sezona bomba gibi geliyor. Takım zaten sosyal medya hesabından paylaştığı gönderilerle transferlerin sinyalini vermişti, bugün ise transfer bombardımanına başladı. Arka arkaya 3 transferi açıklayan yeşil-beyazlılar gündeme düştü.

Kırklarelispor transfer olarak Erdoğan Kaya, Taha Cengiz Demirtaş, Hüseyin Eray Karataş ile anlaşmaya vardı. Yeşil-beyazlı ekip, 3 oyuncuyla da 2 yıllık sözleşme imzalandı.

Beşiktaş’tan Erdoğan Kaya transferi ile ilgili açıklamada; “Kulübümüz, son olarak Beşiktaş’ta forma giyen futbolcu Erdoğan Kaya ile 2 yıllık sözleşme imzalamıştır.

Futbolcumuza hoş geldin diyor, yeşil-beyazlı formamızla birlikte nice başarılar diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Ankara Demirspor’dan gelen Taha Cengiz Demirtaş transferi ile alakalı; “Kulübümüz, son olarak Ankara Demirspor’da forma giyen kaleci Taha Cengiz Demirtaş ile 2 yıllık sözleşme imzalamıştır.

Futbolcumuza hoş geldin diyor, yeşil-beyazlı formamızla birlikte nice başarılar diliyoruz” cümlelerine yer verildi.

Son olarak ise Kırklarelispor eski oyuncusu Hüseyin Eray Karataş ile sözleşme imzaladığını şu sözlerle duyurdu; “Kulübümüz, daha önceden de formamızı giyen futbolcu Hüseyin Eray Karataş ile 2 yıllık sözleşme imzalamıştır.

Futbolcumuza hoş geldin diyor, yeşil-beyazlı formamızla birlikte nice başarılar diliyoruz.”