Lüleburgaz

LÜLEBURGAZ; Belediye Ve Muhtar Temizliyor, Yine Aynı Manzara!

Lüleburgaz ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Şehit Aydın Mutlu Parkı içler acısı durumda.

Lüleburgaz ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Şehit Aydın Mutlu Parkı içler acısı durumda.

Görüntüler park çevresinde yaşayan ve sabahları yürüyüşe giden bir okurumuz tarafından bize ulaştırıldı.

Parkın her yanı yenilmiş kuruyemiş kabukları, içecek ambalajları ve gıda paketleri ile dolu. Üstelik Lüleburgaz Belediyesi’nin giysi kumbarasının da zorlanılarak kapağının zarar gördüğü görülüyor.

Çocuklarını parka oynamaları için götüren, hava almak için parka gelen, yürüyüş yapmak için parkı tercih eden tüm vatandaşlar bu durumdan son derece rahatsız. Belediye temizlik ekiplerinin belirli günlerde parka gelerek temizlik yaptığını söyleyen vatandaşlar, parkın içerisinde muhtarlık ofisinde bulunan Mahalle Muhtarı Remzi Mandacı’nın da parkta temizlik yaptığını söylüyor. Buna rağmen parkın temizliği korunamıyor. Bunun sebebinin ise duyarsız kişilerin parka yerlere çöp atarak sürekli bunu yapmaya devam etmelerinin olduğu belirtiliyor.

Akşamın ilerleyen saatlerinde alkol içmeye gelen gençlerin de gürültülü bir şekilde mahalle sakinlerini rahatsız edecek davranışlarda bulunduğu belirtilirken, içecek şişelerini kırarak parkta bıraktıklarına dikkat çekildi. Bu kırık cam şişelerin ertesi gün parka oynamaya gelen çocuklar için büyük tehlike oluşması ebeveynleri son derece endişelendiriyor.