ŞOK; Evlilik Yıldönümünde Cesedi Bulundu ŞOK; Evlilik Yıldönümünde Cesedi Bulundu

Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğünce, Lüleburgaz’da bulunan bir pavyona operasyon düzenlendi.

Takibe alınan pavyona giren çıkan kişilerin, bölgedeki diğer pavyonlara yerli ve yabancı kadın temini yaptığı, görüşmelerin söz konusu pavyonda gerçekleştirildiği, iş yeri sahibinin de bu kişilerden biri olduğu tespit edildi.

Bu kapsamda Özel Harekât destekli 129 emniyet personelinin katılımıyla dün akşam insan kaçakçılığı yaptığı tespit edilen ve operasyonun nihai hedefi olan 7 hedef şahıs ile bu şahıslarla bağlantısı olduğu tespit edilen 7 şahıs daha mekan içerisinde yakalanarak toplamda 14 kişi gözaltına alındı.

02-78

Mekan içerisinde yapılan operasyonda 7 Türk kadın ile mekanda çalışan personellere ait 13 evde yapılan aramalarda yakalanan 4 yabancı uyruklu kadın olmak üzere toplam 11 kadın ve bu kadın şahıslara ait pasaportlar ele geçirilerek gerekli işlemlerinin yapılması için Emniyet birimine getirildiler.

İl Emniyet Müdürlüğümüzden yapılan açıklamada; “Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve İnsan Ticareti konularında çalışmalarımız 7/24 devam etmektedir” dendi.

Editör: Haber Merkezi