Lüleburgaz Halk Eğitimi Merkezi’nin eğitim listesinde yer alan birçok spor dalından biri de Kort Tenisi. Alanında tecrübeli Antrenör Evrim Celepci, 12 yıllık kariyerinde 10 yıldır Lüleburgaz’da Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü kapsamında usta öğretici olarak bu eğitimleri vermeye devam ediyor. Atatürk İlkokulu, Şehit Mednan Tuna İlkokulu ve Zübeyde Hanım Anaokulu’nda tenis dersleri veriyor. 
Yaz ve Kış dönemlerinde ayrı ayrı açtığı eğitimlerde bugüne kadar yüzlerce öğrenci yetiştirdi. Bunların bir kısmı da turnuvalara katıldı ve derece aldı. 

Lüleburgazlı Masa Tenisçileri Türkiye Şampiyonasında Lüleburgazlı Masa Tenisçileri Türkiye Şampiyonasında

1000013030
Yakın dönemdeki son eğitimler yaz boyu süren ve yaklaşık 4 ay süren kurslardı. 3 çocuk 1 yetişkin grup ile gerçekleştirilen kurslarda çocuklar 6-9 yaş, yetişkinler +16 yaş kategorilerinde eğitim aldı. 20 Mayıs ile 27 Eylül arasında gerçekleştirilen kurslarda sona gelindi. Yeni dönem için kurs açılıp açılmayacağı şu an için netleşmiş değil. 
Bugüne kadar yüzlerce öğrencisi olan ve 15 tane performans oyuncusu yetiştiren Antrenör Celepci; “Hepsi katıldıkları turnuvalarda kendi kategorilerinde dereceye giren sporculardı” dedi. “Bu sene 5 tane daha sporcu yetiştiriyor” diyen Antrenör, onlarla önümüzdeki günlerde olabilecek ilk turnuvaya gideceklerini belirtti. 

Editör: Merve Erduğan