Yerel

Lüleburgaz’a Yeni Bir Soluk; Zooffee

Hayvan dostu kafe Zooffee Lüleburgazlıların hizmetinde.

Loading...

 Zoo ve Coffee kelimelerinin birleşimiyle ortaya çıkan ‘Zooffee’ zincir bir kahve markası değil. Kafe işletmecisi Barış Can Korkmaz, ismini kendisinin koyduğu işletmesi için isim hakkını da alma sürecinde olduklarını söylüyor.

Gazetecilik Ardından Girişimcilik
Barış Can Korkmaz, Babaeskili bir girişimci. Yüksek öğrenimini medya alanında alan Barış Can, yaklaşık 2 sene boyunca aktif olarak Lüleburgaz’da gazetecilik yapmış. Uzun süredir amaçladığı girişim üzerine çalışmalarını tamamlayan Korkmaz, 3 hafta önce Zooffee’nin kapılarını kahveseverlere açtı. İşletmeyi açmadan önce tüm resmi işlemleri gerçekleştirip her şeyi usulüne uygun yaptıklarının altını çizen Korkmaz, bazı işletmelerin açılmasından aylar sonra evrak tamamlama işlemlerini sonlandırdığını kendilerinin bu konuda hassas olduğunun altını çizdi.


Kahve İçene Mama Hediye
Dünya kahvelerinin yanı sıra, tatlı çeşitleri ve çay servisleri de bulunan Zooffee’yi farklı kılan bir özelliği de alışveriş yapan herkese bir paket hayvan maması hediye edilmesi. Sıcak ortamı ile Lüleburgaz’ın yerel kafelerine bir yenisi olarak eklenen işletmede, açılışa özel uygun fiyatlarla kahve satışı yapılıyor. 


Merkezde Ama Karmaşadan Uzak
Barış Can Korkmaz; çarşının içerisinde ancak işlek olmayan bir cadde üzerine açtıkları kafenin konumunu özellikle bu lokasyonda tercih ettiklerini anlattı. Bunun sebebini de ‘nezih, gürültü ve karmaşadan uzak keyifli bir kahve içilebilmesi’ olarak açıkladı. 


Öğrenci Dostu Tarife
Öğrenciler için özel bir kampanya bulunan Zoffee’de akşam 18.00’a kadar kahve içmeye giden öğrenciler; tüm dünya kahvelerine 60 TL ödeyecek. Bu yönüyle de uygun fiyat politikası uygulayan kafe işletmecisi Korkmaz ‘Elimden gelen en dip fiyatları uyguluyorum. Açılışa özel kampanyalarımız devam edecek’ dedi.
Zooffee; Lüleburgaz Yeni Mahalle’de; Fatih 2. Ara Sokak’ta yer alıyor.