Lüleburgaz Belediyesi ve Bal-Göç Trakya Lüleburgaz Derneği ortaklığında gerçekleşecek 8. Balkan, Rumeli Trakya Buluşması'nın renkli ve coşkulu geçeceğini ifade eden Öner, etkinlik hakkında bilgi verdi.

Kırklareli'nde Gerçeğini Aratmayan Tatbikat Kırklareli'nde Gerçeğini Aratmayan Tatbikat

D S C 0821
Alternatif Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Kırklareli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Emrah Yıldırım ve Alternatif Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Erhan Baycan'ı ziyaret eden Bal-Göç Trakya Lüleburgaz Derneği Başkanı Veli Öner'e Kırklareli Balkan Türkleri Göçmenler Dayanışma Derneği Başkanı Erol Ateş de eşlik etti.

B0A65B6E F7F4 485A B7A2 6039891606De Kopya
22 Eylül 2024 Pazar günü Lüleburgaz Kent Ormanı Festival Alanı'nda gerçekleşecek 8. Balkan, Rumeli Trakya Buluşması'na davet gerçekleştiren Başkan Öner, "Her şeyin sevgi ile başladığı ekonomik ve sosyal beklentilerin karşılandığı, bireylerin kendilerini geliştirdikleri, havası, doğası ve temizliği ile yaşamaktan mutlu olacakları, hayallerin hayat bulduğu çağdaş Cumhuriyet kenti Lüleburgaz'daki etkinliğimize tüm halkımızı bekliyoruz" sözlerini dile getirdi.
22 Eylül 10:00'da piknik, 14:30’da protokol yemeği, 16:00’da açılış, ardından protokol konuşmaları, halk oyunları gösterileri, Toni Stroraro konseri ve Nesh dj performansı gerçekleşecek.

Editör: Şefik Kenar