Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Lüleburgaz Sokullu Mehmet Paşa Gençlik Merkezi, gençleri hayallerine ulaştırmak için önemli bir imkan sunuyor.

Merkezde, spor mülakatı ile alım yapan meslek ve okullara hazırlık yapan gençlere ücretsiz eğitim veriliyor.

Gençlik Merkezi Müdürü Aslı Özçelik; merkez Antrenörü Hüseyin Şaş eşliğinde, Polislik, Milli Savunma Bakanlığı, BESYÖ gibi sınavlara katılmak isteyen gençleri merkezde hazırladıklarını söyledi.

Balkan Ülkeleri Kırklareli’nde Buluşuyor Balkan Ülkeleri Kırklareli’nde Buluşuyor

87A603B0 0634 4258 8A2E 63326F53Bd01

"Sınava hazır hale getiriyoruz"

Kondisyon gelişimine yönelik sürat, kuvvet, çabukluk, dayanıklılık antrenmanları İle parkur eğitimini birleştirdiklerini söyleyen Özçelik "POMEM parkur hazırlık süresi kadın adaylar için ortalama 6 ay, erkek adaylar için ortalama 4 ay olmalıdır. Özellikle parkur hazırlık çalışmalarınızı lütfen son günlere bırakmayınız" diye uyarıda bulundu.

"Gençler verilen eğitimden oldukça memnun" diyen Özçelik,  "Merkezimizde kondisyon antrenmanları yapıyoruz, hızlarını geliştiriyoruz. Onları önce spora alıştırıyoruz, sonra istasyon istasyon tekniklerini geliştiriyoruz, sınava hazır hale getiriyoruz. Hazırlıklarımızda fotosel kullanıyoruz ve profesyonel ölçüm yapıyoruz. " ifadelerini kullandı.

Özçelik, Gençlik Merkezinde ücretsiz eğitimlerin yıl boyunca devam edeceğinin altını çizdi.

Editör: Haber Merkezi