Lüleburgaz

Lüleburgaz’a Madalyalarla Döndüler

Lüleburgaz Bisiklet Kulübü sporcuları, Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun bölge yarışlarından madalyalarla döndüler. Her gittikleri yarışta mutlaka derece alan takım sporcuları gelecek adına ümit vaat ediyor.

Türkiye Bisiklet Federasyonu 28 Temmuz’da Bolu’da 1. Bölge yarışları düzenledi. Yarışlarda mücadele eden Lüleburgaz Bisiklet Kulübü sporcuları 1 altın, 1 gümüş, 3 tane de bronz madalya kazandı.

U17 Erkeklerde Umut Demircan 1., U 15 erkeklerde Cengiz Ö. Karakaş 2., Ekrem Tunç 3., U 17 Bayanlarda Sinem Keskin 3. , U 12 bayanlarda Meliha Deniz İnançlı 3. olarak derece yaptı.

Yarışa katılan diğer 5 sporcu da ilk 10 içerisinde yarışı bitirdi. Takım antrenörü Atıf Aral “Neredeyse 15 gün arayla müsabakalara gidip gelmekteyiz. Bu müsabakalara gidip gelirken desteğini esirgemeyen sponsorumuz Koray Kimya ya katkıları sebebiyle teşekkürlerimizi gönderiyoruz” dedi.

Bölgenin çocuklarına imkân tanınırsa neleri başaracaklarını bu gençlerin kanıtladığını söyleyen Antrenör Aral, “Hedefimiz olan 2028 olimpiyatlarına Lüleburgaz ve Kırklareli’nden sporcu göndermek. Bunun için yoğun bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. 15 gün sonra Türkiye Kupası müsabakası için Eskişehir'e hareket edeceğiz. Genel klasmanda çok iddialı bir konumda olan takımımız sporcuları burada da herhangi bir aksilik yaşamazsak yine kupa ve madalya ile geri dönecekler diye düşünüyorum. Bu yıl genel klasmanda birinci olarak sezonu kapamak en büyük hedefimiz” şeklinde konuştu.