Kırklareli İl Emniyet Müdürü Sinan Çamuroğlu, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla ilimizde görev yapan yerel basın mensupları ile bir araya geldi.

KIRKLARELİ; “Dur" İhtarına Uymayan Midibüs Evin Duvarına Çarptı! KIRKLARELİ; “Dur" İhtarına Uymayan Midibüs Evin Duvarına Çarptı!

Bugün saat 10.00’da Polisevi’nde düzenlenen kahvaltıya; web sitemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ferdi Kurtbayram ile Alternatif Gazetesi muhabiri Serhat Ünver de katılım gösterdi.

5Af89Bed 9E1F 4307 A1C4 Ea244A1F6525

Hoş bir sohbet havasında geçen buluşmada, Müdür Çamuroğlu gazetecilerin gününü tebrik ederek, görevlerinde başarılar diledi. Çamuroğlu; “Ayrıca bizlere vermiş olduğunuz destekten ötürü de teşekkür ederiz. Sizler olmasınız, emniyet birimlerimizin yaptığı faaliyetlerden kimse haberdar olamaz. O yüzden bizler için çok değerlisiniz” ifadelerini kullandı.

Kırklareli’nin güvenli bir şehir olduğunu da önemle belirten Sinan Çamuroğlu, ilimizin bu yapısını korumak adına emniyetimizin gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürdüğünü, özelikle göçmen kaçakçılığı ile mücadelede büyük yol kat ettiklerini kaydetti.

Kahvaltı daha sonra iyi dilek temennileri ile son buldu.

Editör: Ferdi Kurtbayram