27 Ağustos Çarşamba günü gerçekleşen toplantıda, Pehlivanköy Kaymakamı Fatma Ballı başkanlığında Pavli için güvenlik konuları görüşüldü.
Kırklareli Emniyet Müdürlüğü ve Kırklareli Jandarma Komutanlığı ekiplerinden de destek sağlanacak panayırda, etkinlik boyunca güvenlik ve huzur sağlanması hedefleniyor. Panayır boyunca Emniyet Müdürlüğü, AFAD ve İlçe Sağlık Müdürlüğü de stand açarak gelen konuklara bilgilendirmeler gerçekleştirecek.

Clipboard01-576
Pehlivanköy Kaymakamı Fatma Ballı’nın başkanlığındaki toplantıya; Pehlivanköy Belediye Başkanı Gündüz Hoşgör, Pehlivanköy İlçe Emniyet Amir V. Ejder Bilgi, Pehlivanköy İlçe Jandarma Komutan V. J.Teğ. Burak Aras, Pehlivanköy Merkez Jandarma Karakol Komutanı J.Asb.Kd.Çvş Semih Yaylım ve ilgili kurum amirleri katılım gösterdi.

Kaymakam Fatma B A L L I 2
Pehlivanköy Sonbahar Hayvan ve Emtia Panayırı'nın Pehlivanköy'e ve gelen konuklar için güzel geçmesinin dileyen Pehlivanköy Belediye Başkanı Gündüz Hoşgör, "Kaymakamımız Sayın Fatma Ballı başkanlığında bilgi alıverişi yapmak, sahadaki hareketliliğin nasıl olacağına yönelik hem de güvenlik tedbirleri üzerine toplantı gerçekleştirdik. Genel anlamıyla, sağlığından güvenliğine kadar her konuyu değerlendirdik. Yapılacaklar ile ilgili notumuzu aldık. Konuklarımıza güzel bir festival sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz" dedi.

Gelenek Değişmedi; Uzman El Sigorta Yine İl Birincisi Gelenek Değişmedi; Uzman El Sigorta Yine İl Birincisi

I M G 8833

Editör: Şefik Kenar