Kırklareli'ni parkede başarılı bir şekilde temsil etmek isteyen oyuncular, yoğun tempodaki çalışmalar esnasında takımdaşlığı sağlamış durumda. Yeni bir takım olmasının yanında, parkede ve bençte takım olmayı sağlayan Kırklareli Belediyesi FBO Basketbol Kadın Takımı, Kırklareli halkına güzel galibiyetler getirecek gibi görünüyor.

Babaeski’de Büyük Buluşma Yarın Babaeski’de Büyük Buluşma Yarın

I M G 9118-1
(Takım Antrenörü Nejat Deyrin)

"Adana Maçına Hazırlanıyoruz"
Kırklareli Yeni Kapalı Spor Salonu'nda antrenman yapan takım, taktik ve teknik çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalara dair bilgi veren Takım Antrenörü Nejat Deyrin, "Çok yeni bir takımız. İkinci antrenmanımız bu. Amerikalı oyuncumuz da takımımıza katıldı. Bu iki hafta içerisinde Adana maçına en iyi şekilde hazırlanacağız. Ondan sonra işler daha yoluna girecek. Zaman uzadıkça her şey erine oturacak" sözlerini dile getirdi.

I M G 9422-2
"Çift Antrenman"
Yoğun bir çalışma temposu içerisinde olduklarını belirten tecrübeli hoca, "Haftada 12-13 tane antrenman yapıyoruz. Günde çift antrenman yapıyoruz. Sadece 1 gün off geçiyoruz. Bu 2 hafta boyunca böyle sürecek ondan sonra form yakaladığımız zaman rutin bir programa gireceğiz.
Takımımızın başarılı olacağına inanıyoruz. Yeni bir takım olduğumuz için onların bu başarıyı elde etmek için gerekli sabrı gösterilmesi yeterli olacaktır" ifadelerini kullandı.

Editör: Şefik Kenar