Eğitim

Rektör Şengörür, Kırklareli'nin Yeni Evlatlarını Kucakladı

Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülnet Şengörür, Kırklareli Üniversitesi'nde öğrenim görmeye hak kazanan öğrencileri hoş geldin mesajı ile kucakladı.

Eğitim hayatı için yeni bir şehirde hayatlarına devam edecek öğrencilere seslenen Rektör Şengörür, eğitim hayatı ile iş hayatını birlikte deneyimleyerek geleceğe emin adımlarla yürümek için KLÜ'nün önemli bir fırsat olduğunun altını çizerek sosyal hayat için de Kırklareli'nin örnek bir şehir olduğunu vurguladı.
Şengörür açıklamasında şu ifadeleri dile getirdi;


"Önemli Bir Tercih Sürecini Geride Bıraktınız"
"Geleceğimizin teminatı kıymetli gençlerimiz; Büyük bir emek ve özveriyle hazırlandığınız Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS-2024)’nın ardından idealleriniz, istekleriniz ve hayalleriniz doğrultusunda hayatınıza yön verecek önemli bir tercih sürecini geride bıraktığınız için ve eşsiz doğal güzellikleri, zengin tarihi ve kültürel mirası, huzur ve güven ortamıyla ülkemizin en yaşanabilir illerinden bir olan Kırklareli’nde, Trakya’nın parlayan yıldızı Kırklareli Üniversitesinde öğrenim görmeye hak kazandığınız için sizleri tebrik ediyorum"


"Alanında Uzman Akademik Personel"
"Eğitim hayatınız boyunca alanında uzman akademik personelimiz, sunmuş olduğumuz dünya standartlarındaki nitelikli ve ayrıcalıklı eğitim ile hedeflerinize ve hayalini kurduğunuz geleceğe ilerlemeniz için her zaman yanınızda olacaktır"


"Üst Düzey İmkanlara Sahibiz"
"Her bir fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokulumuzda mesleki ve teknik anlamda üst düzey imkânlara sahibiz. Son teknolojiyle donatılmış laboratuvarlarımız ve dersliklerimizle eğitimde çağdaş ortamları siz değerli öğrencilerimizin hizmetine sunmaktayız"


"Gelişim Sağlayacaksınız"
"Gelişen teknoloji ve bilimin ışığında öğrenci odaklı bir üniversite olarak uygulamalı eğitimi temel alan Kırklareli Üniversitesi sizleri bireysel, mesleki ve etik değerlerin bilincinde, vizyon sahibi ve rekabet gücü yüksek bireyler olarak iş hayatına hazırlayacaktır. İş dünyası ile akademik dünyayı başarıyla birleştiren bir üniversite olarak, sunduğumuz araştırma ve mesleki gelişim fırsatlarından en iyi şekilde yararlanmanızı arzu ediyoruz. Siz değerli öğrencilerimiz, Üniversitemizde bir yandan mesleki yaşamınızı ve geleceğinizi inşa ederken, diğer taraftan sosyal, kültürel ve kişisel kazanımlarınızla gelişim sağlayacaksınız"


"Öğrenci Dostu Şehir"
"Öğrenci dostu bir şehir olan Kırklareli’nde yer alan Üniversitemizi sizlerle birlikte daha güçlü yarınlara taşıyacağımıza olan inancım tamdır. Hepinize başarı ve güzel anılarla dolu bir eğitim hayatı diliyor, sevgilerimi sunuyorum. Kırklareli Üniversitesi ailesine hoş geldiniz.”