Rumeli ve taverna müziğinin önemli isimlerinden Gültekin İpekel söylediği şarkılar ile geceye damgasını vururken, yine son zamanların popüler ismi aynı zamanda da Gültekin İpekel’in yeğeni olan Eser İpekel de gecede sahne aldı.

Gecenin erken saatlerinde başlayan programda Eser İpekel söylediği slow ve doksanlara ait popüler şarkılar ile geceye start verdi.

65485Cbb F9Af 4426 8E3C E4918B3560B8

Sünnet çocuğunun anne ve babası, söylenen şarkılar eşliğinde ilk danslarını ettiler. Programın devamında ise Rumeli Gültekin ve orkestrası sahne aldı.

Aytekin ve Ramazan İpekel kardeşlerin davul ve darbukada yer aldığı programı, misafirler hayranlıkla izlediler.

D9D21253 B360 40B9 92A1 6F4E09A605C3-1

Japonyalı Öğrenciler, Kırklareli'nde Çeltik Üretimini İnceledi Japonyalı Öğrenciler, Kırklareli'nde Çeltik Üretimini İnceledi

Uzun yıllardır Kırklareli’nde program yapan Rumeli Gültekin gece sonunda yaptığı konuşmasında “Biz Kırklareli’nde çok uzun yıllardır düğün ve özel eğlencelerde sahne almaktayız.

Kırklareli bizim ikinci evimiz, insanlarını ve doğasını çok seviyoruz. Kırklareli bizim için o kadar ayrı ki, İstanbul’a yakın olmasının avantajını da kullanarak bir gün önceden gelip burada birliktelik kurduğumuz dostlarımız ile hasret giderip eğleniyoruz. 

A4Ac7630 975B 4F30 8Ec2 C4Dee48Adfd3

Ben bu gecenin düzenlemesinde emeği olan Mert ve Sezin Anıl çiftine teşekkür etmek istiyorum. Yine benim manevi kardeşim olan Alternatif Medya Sahibi ve Kırklareli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Emrah Yıldırım’a da bu anlamlı gecede sahne almamıza vesile olduğu için teşekkür ediyorum.

Biz çocukluktan müzisyeniz. Hatta bu gece burada sahne alan ekibimizin hepsi İpekel Ailesinden, ben onlara da yanımda oldukları için teşekkür ediyorum. Allah ömür verirse Kırklareli’nde daha birçok düğün ve özel gecede bir araya geleceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi