Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Kadir Duran, Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay’ı ziyaret etti. Başkan İhsan Talay Pınarhisar genelinde yaptıkları çalışmalar hakkında misafirlerine bilgiler verdi.

Ünlü Komedyenin Tercihi Birtat Köftecisi Oldu Ünlü Komedyenin Tercihi Birtat Köftecisi Oldu

Göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay’a teşekkür edip, çalışmalarında başarılar dileyen Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık; “Oda olarak Kırklareli ekonomisinin canlandırılarak, istihdamın arttırılması için yapılacak olan her türlü çalışmayı birlikte yapmaya hazırız” dedi.

Pınarhisar için yatırımların ve çalışmaların devam edeceğini ifade eden Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay da; “Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Soner Ilık ile Meclis Üyesi Kadir Duran, ziyaret gerçekleştirdiler. Kendilerine Pınarhisar’ımız ile ilgili yapacağımız projelerimiz ve devam eden yatırımlarımızla ilgili bilgiler verdim. İlimiz için yapılacak her türlü çalışmayı birlikte yapmaya hazır olduklarını ifade ettiler. Göreve geldiğimiz ilk günden bu zamana her zaman halkımıza en iyi şartlarda hizmet sunmak için var gücümüzle çalıştık ve önümüzdeki süreçte de çalışmaya devam edeceğiz. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi