Babaların ailenin temel direği olduğunu vurgulayan Başkan Altıntel mesajında, “ Ailenin temel direği olarak görülen babalar, aile değerlerimizin korunmasında, adalet, paylaşma, sorumluluk, sevgi ve saygı gibi değerlerin kuşaktan kuşağa aktarılmasında önemli bir rol üstlenmektedir.

Aile bireylerinin mutluluğunu kendi mutluluğu olarak gören, tecrübeleri ile her zaman yol gösterici olan babalarımıza, gösterilecek sevgi ve saygı onlar için en büyük armağandır.

Babalarımız, bizlere hayatın anlamını, zorluklarla başa çıkmayı, güzellikleri paylaşmayı öğreten; ailenin koruyucusu ve kollayıcısı olan en değerli varlıklarımızdır.

Yüreklerindeki sevgiyi ve şefkati karşılıksız olarak çocuklarına sunan, ailenin mutluluğu ve evlatlarının en iyi şekilde hayata hazırlanmasında hiç bir fedakârlıktan kaçınmayan babalarımızı ne kadar ansak azdır.  Hangi yaşta olursak olalım babalarımızın bilgisine, tecrübesine ve desteğine ihtiyaç duyarız.  Evlatlarının yetişmesinde büyük emekleri olan, çocuklarının mutluluğunu kendi mutluluğu bilen babalarımızı bizler de hiçbir zaman unutmamalı, gereken saygıyı ve sevgiyi kendilerine göstermeliyiz. Üzerimizde hakkı olan anne ve babalarımızın gönlünü hoş tutmak da tüm evlatların görevidir.

Gençlik Merkezi'ni Ayaklarına Götürdüler Gençlik Merkezi'ni Ayaklarına Götürdüler

Bu düşünceler ile başta şehitlerimizin ve gazilerimizin babaları olmak üzere bu vatan için canını hiçe sayan, bugün aramızda olmayan tüm babaları rahmetle anıyor, çocuklarının geleceğe daha güvenle bakması için, canla başla çalışan tüm babaların Babalar Günü’nü içtenlikle kutluyorum.” ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi