Kırklareli Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altınel, 365 Oda ve Borsa başkanının katıldığı toplantıda yer aldı. Toplantıda İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile buluşan Başkan Altıntel, programda da konuşmada gerçekleştirdi.

Bakan Yerlikaya’yı Kırklareli’ne Davet Etti

Japonyalı Öğrenciler, Kırklareli'nde Çeltik Üretimini İnceledi Japonyalı Öğrenciler, Kırklareli'nde Çeltik Üretimini İnceledi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen istişare toplantısını değerlendiren Altıntel; “Önceliğimiz üretim, istihdam, yatırım ve ihracat. Beklentimiz; el birliği, akıl birliği ile sektörlerde, illerde yaşanan sıkıntıların çözülmesi. İlimizde ki esnaf ve üyelerimizin sıkıntılarını, talep ve önerilerini, reel sektörün ve illerin sesine daha fazla kulak verilmesini, çobanlarla ilgili yaşanan izin sıkıntılarını aktardım. Sayın İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya uygulanan programın hedeflerini ve yol haritasını anlattı. Reel sektörün ve illerin sesine daha fazla kulak verilmesi gerekliliğini dile getirdim. Sayın Bakanımızı ilimize davet ettim en kısa zamanda geleceklerini söylediler. Faydalı bir toplantı oldu" dedi.

F8F140D5 Bd0D 41Da 85F7 5B8C8A2B9E1F0A38C6F7 8E9A 4Fc4 A566 F66337Cf34Fc

Muhabir: Volkan Abuy