Spor

Üsküpspor, Gözünü Yine Zirveye Dikti

Kırklareli Sabri Doğrugider 1.Amatör A Grubunda mücadele edecek Üsküpspor, yeni sezonda yeni hedefler ile yoluna devam ediyor.

Şampiyonluk ipini göğüsleyerek bir üst lige çıkma başarısı gösteren takım, hazırlıklarına devam ediyor. Bugün saat 20:30'da Kırklareli Vali Yaman sahasında Kırklareli Kayaspor ve Üsküpspor karşı karşıya gelecek.
Yeşil sahada başarıları kovalayan Üsküpspor, yeni sezonda da hedefini yükseğe koydu. Çalışmalarına yoğum bir şekilde devam eden takımdaki son durumu başarılı Teknik Direktör Osman Karakahya'ya sorduk. Üsküpspor Teknik Direktörü Karakahya, yeni sezonda da başarı için var güçleriyle çalışacaklarını dile getirdi.


"Yeni Lig Yeni Hedefler"
Sezon hazırlıklarına dair bilgi veren Karakahya, "Yaklaşık bir buçuk aydır çalışıyoruz. Daha önce Kırklareli Masterlar ile bir hazırlık maçı oynadık. İyi geçti. Takımda 6 tane transferimiz var. Buradan birkaç tane transfer yaptık. Geçen seneden daha iyi bir takım kurmaya çalıştık. Bir üst lige çıktığımız için daha zorlu maçlarımız olacak. Çalışmalar iyi gidiyor. Bu akşam Kayaspor ile hazırlık maçı yapacağız" sözlerini dile getirdi.


"En Kötü İhtimalle Play Off Oynamak İstiyoruz"
Yeşil sahada ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarının altını çizen Karakahya, "Yeni bir lig. Hedef tabi ki en kötü ihtimalle play off oynamak. Bu hedef ile yola çıktık. Olursa neden şampiyonluk olmasın. Biz o doğrultuda bir takım kurduk. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız" dedi.