Yerel

Uygulama Sona Erdikten Sonra İlk Gün; Vatandaş Ne Dedi?

Kırklareli'nde ücretli park uygulamasından sonraki ilk günde, vatandaş ne düşünüyor? Ücretsiz park uygulamasından memnun mu? Araç sahiplerine sorduk.

Aracını bulduğu boş yere park eden Kadir Yılmaz'a aracı başında yeni uygulamayı sorduk. Yılmaz uygulamayı değerlendirerek, "Ücret ödüyorsun park yeri bulamıyorsun. Ücretsiz olmasından dolayı memnunum" dedi.


“Vatandaşa Ücretsiz Hizmet”
Kırklareli Belediyesi'nin vatandaşa sunduğu güzel bir hizmet olduğunu ifade eden Yılmaz, "Ben yeni uygulamadan memnunum. Memnun olmayan varsa bilemem tabi. Park etmek için para ödememekten kim memnun olmaz. Bence belediyenin vatandaşına sunduğu güzel bir çalışma" ifadelerini dile getirdi.


"İşleyecek Uygulamalar Olmalı"
Yılmaz konu ile ilgili, "Arabanın başında ödeme alınıyor. Park etmekle uğraşıyorsun, ödemeyle uğraşıyorsun. Park yerinden para kazanılmak isteniyorsa uygulaması daha kolay yöntemler bulunmalı" sözlerini ifade etti.


"Personeli Verimli Kullanmalı"
Sona eren uygulamada kullanılan iş gücünün Kırklareli için daha verimli harcanması gerektiğini vurgulayan Yılmaz, "Bu uygulamadan zarar ediliyordu bence. O kadar işçi çalıştırıp bu fiyatlarla o bedel karşılanır mı hiç. Belediye neden zarar etsin. Burada çalışan arkadaşlar daha verimli işlerde kullanılsın. İş gücünü doğru ve mantıklı kullanmak çok önemli. Kırklareli Belediyesi'nin bu kararı oldukça yerinde. Yararlı olmayan, işlemeyen uygulamayı kaldıracaksın. Belediye Başkanı Derya Bulut’a teşekkür ederiz. Güzel ve yerinde bir karar oldu" şeklinde konuştu.