Temsilcimiz Kırklarelispor’un yeni teknik direktörü Ahmet Duman, yeni sezon öncesi açıklamalarda bulundu. Kırklarelispor’u tanıdığını ve başarıyı yakalayacaklarını söyleyen Duman, taraftara iyi bir futbol izletmenin ilk amaçları olduğunun altını çizdi.

İlker Arslantaş En İyi Şef Oldu İlker Arslantaş En İyi Şef Oldu

“Kırklarelispor taraftarı için agresif futbol oynayan bir ekip yaratmak istiyoruz”

Agresif futbolun sahada olmasını istediklerini kaydeden Duman; “Yeni bir heyecanla Kırklarelispor'da yeni bir bir sezona başlayacağız. Kırklarelispor'daki futbolcu kardeşlerimi tanıyorum, neler yapabileceklerini biliyorum. Bu sezon Kırklarelispor taraftarı için agresif futbol oynayan, futbolun gerekliliklerini ve güzelliklerini sahaya yansıtan bir ekip yaratmak istiyoruz” dedi.

“Daha önce gittiğim takımlarda başarıyı yakaladık”

Takım bütçesi ve transfer politikası ile ilgili de görüşlerini aktaran Ahmet Duman; “İyi bir takım kurmak istiyoruz, takımımızın oyun ruhunu sahaya yansıtmasını arzuluyoruz. Bütçemiz doğrultusunda birkaç futbolcuyu kadromuza katacağız. Bu futbolcular takımımıza katkı yapacak ve takım oyununa uyum sağlayabilecek oyuncular olacaktır. Daha önce gittiğim takımlarda başarıyı yakaladık, bu sene de Kırklarelispor'da başarıyı yakalamak istiyoruz. Grubumuz zor ama bizi de iddialı bir takım olacak göreceklerdir” şeklinde konuştu.

Muhabir: Volkan Abuy