Pandemi nedeniyle ara verilen Yiğitbaşı Köyü Şenliği, bu yıl 4 Ağustos Pazar günü yoğun bir katılımla gerçekleşecek. Yiğitbaşı Köyü Muhtarlığı ve Yiğitbaşı Köyü Derneği’nin ortaklığında düzenlenecek olan şenlik, yine geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayacak. Açılış konuşmasının ardından şenlik, canlı müzik ve piknik etkinliği ile devam edecek.

ADD Trakya Şubeleri Pınarhisar’da Yaşananlara Tepki Gösterdiler ADD Trakya Şubeleri Pınarhisar’da Yaşananlara Tepki Gösterdiler

E R H1682

Pandemi nedeniyle ara vermek zorunda kaldıkları şenliğin yeniden yapılamasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Yiğitbaşı Köyü Şenliği organizatörlerinden Beyhan Yariz, “Yiğitbaşı köylüleri olarak uzun bir aranın ardından geleneksel hale getirdiğimiz şenliğimizi yeniden düzenlemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu şenlik sayesinde hem köylülerimizle buluşup hasret gideriyor, hem de canlı müzik eşliğinde gönlümüzce eğleniyoruz. Aynı zamanda şenlik kapsamında köyümüze yapılması gereken işleri hep birlikte istişare edip, kendi aramızda görev dağılımı da yapıyoruz. Bugün birçoğumuz sosyal ve ekonomik koşullardan dolayı köyümüzde yaşamasak da bu şenlik sayesinde bir araya gelmenin, birlikte vakit geçirmenin hazzını yaşıyoruz. Yiğitbaşı Köyü şenliğimize İlçemiz Demirköy ve köylerinden katılmak isteyen herkes davetlimizdir” dedi.(Haber Merkezi)

450106978 1230597251644354 6276213175557851824 N

E R H1686

Editör: Haber Merkezi