Yerel

Babaeski, Muhtarları Unutmadı

Babaeski'de 19 Ekim Muhtarlar Günü düzenlenen program ile kutlandı.

Atatürk Meydanı'nda düzenlenen programda muhtarların önemine değinildi. Çelenk sunumunun ardından Babaeski Belediyesi'ne ait salonda devam eden programda muhtarlara yemek verildi. Muhtarlar ile bir araya gelen Babaeski Kaymakamı Tamer Orhan ve Babaeski Belediye Başkanı Dr. Fırat Yayla, muhtarlara hediyeler takdim etti.
Programa Babaeski protokolü de katılım gösterdi. Programa katılanlar hep birlikte hatıra fotoğrafı çekinerek, anlamlı günü ölümsüzleştirdi.

Programda konuşan Yayla, "Yerel yönetimlerin en temel yapı taşlarından biri olan siz muhtarlarımız, mahallelerimizde ve köylerimizde halkımızın taleplerini, ihtiyaçlarını ve sorunlarını en yakından takip ederek bizlere aktaran, çözüm sürecinde büyük bir özveriyle çalışan önemli temsilcilersiniz. Mahallelerimizde halkımızın sesi olmanız, ihtiyaçların zamanında tespiti ve çözüm üretilmesinde aktif rol almanız, Babaeski’nin gelişimi için hayati bir öneme sahiptir" dedi.


"Katkısı Çok Büyük"
Muhtarların yapılan çalışmalarda önemli rol oynadığını dile getiren Yayla, "Belediyemizle yürüttüğünüz işbirliği sayesinde, ilçemize sunduğumuz hizmetleri daha hızlı ve etkili bir şekilde hayata geçirebiliyor, vatandaşlarımızın refahı için ortak akılla çalışıyoruz. Bu anlamda, ilçemizin kalkınmasında ve sorunların çözümünde her birinizin katkısı çok büyük" sözlerini dile getirdi.



"Teşekkür Ediyorum"
Babaeski için elele çalışacaklarını dile getiren Yayla, "Bugün, siz değerli muhtarlarımızın emeklerini bir kez daha takdir ediyor, Muhtarlar Günü’nüzü en içten dileklerimle kutluyorum. Hep birlikte, Babaeski’mizi daha da güzel, daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Katkılarınız ve gayretleriniz için her birinize teşekkür ediyorum" ifadelerini kaydetti.