Yerel

Babaeski'de Kupa Sahibini Buldu

Babaeski'de Spor Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleşen kurumlar arası futsal turnuvasında, ödüller sahiplerini buldu.

Centilmence rekabetle gerçekleşen müsabakalarda izleyenler gole doyarken, Babaeski Belediyesi Futsal Takımı rakiplerini bir bir geçerek şampiyonluğa uzandı.


Turnuvada zirveye ulan takımı tebrik eden Babaeski Belediye Başkanı Dr. Fırat Yayla, "Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen Amatör Spor Haftası programı çerçevesinde gerçekleştirilen kurumlar arası futbol turnuvasında şampiyon olan belediye takımımızı gönülden tebrik ediyorum. Bu önemli turnuvada gösterdikleri azim, mücadele ve takım ruhu ile bizleri gururlandırdılar. Sporun birleştirici gücünü bir kez daha en güzel şekilde ortaya koyan oyuncularımıza şükranlarımı sunuyorum" sözlerini dile getirdi.


"Birlik ve Beraberliğin Göstergesidir"
Gerçekleşen etkinliklerin verimli geçtiğini dile getiren Yayla, "Bu başarı, sadece sporun değil, birlik ve beraberliğin de bir göstergesidir. Spor, sağlıklı bireyler yetiştirmenin yanı sıra dostluğu, kardeşliği ve dayanışmayı pekiştirir. Belediyemiz, sporun her alanında gençlerimizi ve çalışanlarımızı desteklemeye, onların başarılarıyla gururlanmaya devam edecektir.
Turnuvada emeği geçen tüm katılımcılara, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüze ve spor sever halkımıza teşekkür ediyor, sporun ve dostluğun kazandığı daha nice organizasyonlarda buluşmayı diliyorum" ifadelerini kullandı.


Turnuva sonucunda sıralama şu şekilde;
1. Babaeski Belediye Başkanlığını
2. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü
3. Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünü
4. İlçe Tarım Müdürlüğünü 
Fair Play ödülünü alan İlçe Müftülüğünü 
Gol Kralı Mehmet Ergün
En iyi Kaleci Selim Özbek.















(Fotoğraf: Gürcan Hacıoğlu)