Yerel

Bayrak Sevdalısı Muhtar

Geçtiğimiz hafta sonu dördüncüsü gerçekleştirilen Kızılcıkdere Bağ Bozumu Şenlikleri oldukça renkli görüntülere sahne oldu.

Göreve geldiği günden bu yana Kızılcıkdere’nin gelişmesi, güzelleşmesi ve sosyo-kültürel açıdan daha da bilinir hale gelmesi için mücadele eden Kızılcıkdere Köyü Muhtar Mustafa Birkan Teke, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılki şenliklerde de ay yıldızlı dev bayrağımızı yine göklerle buluşturdu.

4. Kızılcıkdere Bağ Bozumu Şenliklerine ana sponsor olan Kırklareli Vinç’e ait büyük bir vinç vasıtası ile al bayrağımız semalarda dalgalanırken, başta Kızılcıkdere halkı olmak üzere şenliğe Kırklareli ve çevresinden gelen misafirler, düşünceli davranışından dolayı Muhtar Mustafa Birkan Teke’ye teşekkür etti. Al sancağımızın ilelebet bu topraklarda dalgalanmaya devam edeceğini belirten Kızılcıkdere Muhtarı Mustafa Birkan Teke, “Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da bağ bozumu şenliklerimizde al bayrağımızı dalgalandırarak bunu bir gelenek haline getirdik. Bayrağımızın Kızılcıkdere semalarında dalgalanmasına destek sunan Kırklareli Vinç şirketine şükranlarımı sunuyorum” dedi.