ADD Trakya Şubeleri Pınarhisar’da Yaşananlara Tepki Gösterdiler ADD Trakya Şubeleri Pınarhisar’da Yaşananlara Tepki Gösterdiler

Kırklareli Kapalı Pazar Yeri önünde bulunan Bademlik Kavşağı olarak adlandırılan kavşakta düzenleme çalışmalarına başlanacak. Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut çalışmalar öncesinde beraberinde müdürler ve personelle birlikte alana giderek incelemelerde bulundu.

Özellikle halk pazarının açıldığı günlerde trafik olarak oldukça sıkıntı yaratan kavşak sorununun çözüleceğini ifade eden Başkan Bulut; “Sevgili Hemşehrilerim, sizlere bir güzel haberi daha vermekten mutluluk duyuyorum.

456816055 18452551879020172 3792050219478420514 N

Bademlik Kavşağı olarak bilinen, yapıldığı günden beri sürücülerin ve bölgede yaşayanların haklı şikayetleriyle büyük sorun haline gelen kavşağı yeniden düzenliyoruz.

Çarşamba Pazarı’nın kurulduğu günlerde trafik yoğunluğunun daha da arttığı ve çekilen sıkıntıyı ikiye katlayan bu bölgede çalışmalarımızı çok büyük bir titizlikle sürdürüyoruz” dedi.

“Yeni düzenlememiz ile birlikte buradaki sıkıntıyı gidermiş olacağız”

Vatandaşlardan çok sayıda şikayet aldıklarının altını çizen Başkan Bulut; “Bu sabah bölgede, Başkan Yardımcımız Aydemir Can ve Fen İşleri Müdürümüz Ünal Kıkılı’dan kavşak düzenlemesi ile ilgili son bilgileri aldım.

Yaşanan sıkıntının bir an önce giderilmesi adına, Öztürk Bulvarı düzenlememizde olduğu gibi burada da bilimsel veriler ışığında, uygun bir proje hazırlattık.

Yeni düzenlememiz ile birlikte buradaki sıkıntıyı gidermiş olacağız. Vatandaşlarımızın istekleri her zaman başımızın üstüne. Çünkü sizin mutluluğunuz, bizim gururumuz” şeklinde konuştu.

Muhabir: Volkan Abuy