Siyaset

Dermenci’ye Esnaftan Büyük İlgi

İYİ Parti Kırklareli Belediye Başkan adayı Ali Dermenci, dur durak bilmeden seçim ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kez sanayi esnafıyla buluşan Dermenci’ye vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Dün ilk olarak Kırklareli Madeni Eşya Sanatkârları Odası Başkanı Ömer Topuz’u, partililerle birlikte makamında ziyaret eden Ali Dermenci; “Sevgili Başkanım, bizler halkımız esnafımız için bu göreve talibiz. Sorunların farkındayız, çözmek için geliyoruz. Sizlerin desteği bizler için çok önemli. İnşallah 31 Mart’ta halkımızdan vizeyi alıp, görevimizin başına geçeceğiz, sorunları çözüme kavuşturarak, daha yaşanabilir yeni bir kenti hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.

Topuz da Dermenci ve İYİ Parti ailesine teşekkürlerini sunarak, başarılar diledi.

Ali Dermenci daha sonra sanayi esnafını ziyaret etti. Gittiği her yerde büyük ilgiyle karşılanan İYİ Parti’nin Kırklareli Belediye Başkan adayı, esnafla bir süre sohbet etti.

Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde yer alan dükkânlara da konuk olan Dermenci; “Çıktığımız yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Her yerde yoğun bir coşku, heyecan ve sevgiyle karşılaşıyoruz. Bu da bizleri ayrı bir motive ediyor. Yıllarca Birlik Başkanlığı görevini başarıyla yürüterek, üreticimize hizmet ettik. Şimdi gittiğimiz her yerde “Başkanım” olarak bizleri karşılayan bu halka daha iyi hizmet edebilmek için 31 Mart’tan sonra Belediye Başkanı olarak görev yapmak istiyorum” şeklinde konuştu. (Ferdi Kurtbayram)