İstasyon Caddesi ilimizin en işlek noktası. Kırklarelililer en çok burada sosyalleşiyor ve vakit geçiriyor. İlimizin adeta nefes alma yeri olan İstasyon Caddesi yazın çok yoğun kalabalıkları ağırlıyor. Ancak sadece yaya trafiğine açık olan İstasyon caddesinde yasak olmasına rağmen motosiklet ve elektrikli bisikletler cirit atıyor.

1-986

Alternatif Gazetesi olarak geçtiğimiz günlerde yayınladığımız “Yasak Ama Dinleyen Kim” başlıklı haberimiz sonrası emniyet güçleri İstasyon Caddesi ve diğer noktalarda detaylı denetimler gerçekleştirdi.

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri, 1-15 Ağustos tarihlerinde sorumluluk alanlarında trafik denetiminde bulundu.  Ekipler, 2 bin 215 araç ve sürücüsünü denetledi. Kusurlarından dolayı 683 araç sürücüsüne cezai işlem uygulanırken, 39 araç trafikten men edildi.

Burada dikkat çeken nokta İstasyon Caddesi’ni işgal eden motosikletlerin de toplatılması oldu. Vatandaşlar özellikle akşam saatlerinde olmak üzere bu tarz denetimlerin sıklıkla yapılmasını talep ediyor.

Gelenek Değişmedi; Uzman El Sigorta Yine İl Birincisi Gelenek Değişmedi; Uzman El Sigorta Yine İl Birincisi

Editör: Haber Merkezi