Spor

Kırklareli’nin Perileri Farkını Ortaya Koyuyor

Kırklareli Belediyesi Fen Bilimleri Okulları Kadın Basketbol Takımı gösterdiği performansla dikkatleri üstüne çekiyor.

Kırklareli Belediyesi Fen Bilimleri Okulları Kadın Basketbol Takımımız bu sezon kurulmasına karşın gösterdiği başarılı performansla dikkat çekiyor. Temsilcimiz 16 takımlı 1. ligde yenilgi yüzü görmeyen 4 takımdan biri konumunda. Başantrenör Nejat Deyrin önderliğindeki ekibimiz oynadığı 3 maçta da parkeden galip ayrıldı.  

Kırklareli Belediyesi Fen Bilimleri Okulları, ligin ilk maçında seyircisinin önünde 01 Adana karşısında parkeden 72-68 galip ayrıldı. Karşılaşmanın son anları oldukça çekişmeli geçerken 39 sayı kaydeden Doniyah Shantell Cliney ile 12 sayı bulan Kardelen Gezgin öne çıkan isimler oldu.

Temsilcimiz ikinci maçında yine son periyotta fişi çekti. Rakibini 83-76 mağlup eden ekibimiz 2’de 2 yaptı.

Ve Pazar günü oynanan son maç kıyasıya geçti. Ligin güçlü ekiplerinden Lidya Garden City Turgutlu ile kendi evinde kozlarını paylaşan potanın perileri bir ara farkın çift hanelere kadar çıkmasına karşın muhteşem bir geri dönüşe imza attı.

Maçın son iki dakikasında ekip olarak çok güçlü bir oyun ortaya koyan temsilcimiz son saniyeleri heyecan dolu maçtan 63-61 galip ayrılarak 3’te 3 yaptı.

Potanın perileri şu ana kadar mağlubiyet yüzü görmedi. Özellikle maçın kırılma anlarında gösterdikleri oyunla gelecek için büyük umutlar veren ekibimiz 4. hafta öncesi 6 puan ve averajla 4. sırada bulunuyor.

Kırklareli Belediyesi Fen Bilimleri Okulları Kadın Basketbol Takımı bir sonraki maçında 4 Ekim Cuma Günü Urla Belediyesi ile kozlarını paylaşacak. 12 Eylül Spor Salonu’nda oynanacak olan mücadele saat 18.30’da başlayacak.