Spor

Kırklarelispor Bu Hafta 4 Sıra Birden Tırmandı

Temsilcimiz Kırklarelispor Beyaz Grup’ta 4 hafta sonra kazandı. Afyonspor karşısında elde edilen galibiyet yeşil beyazlıları 4 sıra birden yukarıya taşıdı.

Nesine 2. Lig Beyaz Grup’ta 6. hafta heyecanı cumartesi ve pazar günleri oynanan maçlarla yaşandı. Temsilcimiz Kırklarelispor, Afyonspor ile cumartesi günü kendi evinde kozlarını paylaştı. Yeşil beyazlılar 9 kişi kaldığı maçta sahadan 2-0 galip ayrıldı. Kırklarelispor’a galibiyeti getiren golleri 17. dakikada Erdem Dikbasan, 45. dakikada ise Cenk Doğan kaydetti.

Temsilcimiz 4 Sıra Birden Yükseldi

Haftaya 13. sırada başlayan temsilcimiz Afyonspor karşısında elde ettiği galibiyetle Beyaz Grup’ta 6. haftayı 8 puanla 9. basamakta tamamladı. Kırklarelispor, play-off potasından sadece 3 puan uzaklıkta bulunuyor.

4 Hafta Sonra Gelen Galibiyet

Nesine 2. Lig Beyaz Grup’ta sezona Karaköprü Belediyespor deplasmanında aldığı 2-1’lik galibiyetle başlayan temsilcimiz bu maç sonrasında oynadığı 4 karşılaşmada 3 puan sevinci yaşayamamıştı. Kırklarelispor, Afyonspor maçında aldığı galibiyetle bu olumsuz seriyi de noktalamış oldu.

Sıradaki Hedef Kupa

Kırklarelispor bu hafta kupa mesaisine başlıyor. Temsilcimiz Türkiye Kupası 2. tur müsabakasında 9 Ekim Çarşamba günü deplasmanda Yozgat Belediyesi Bozokspor ile kozlarını paylaşacak. Zorlu mücadele saat 14.00’te başlayacak.