Spor

Kırklarelispor Kupada Sahne Alıyor

Temsilcimiz Kırklarelispor Türkiye Kupasında bugün sahne alacak. Yeşil beyazlılar 2. eleme turunda Yozgat Belediyesi Bozokspor ile kozlarını paylaşacak.

Hafta sonu Nesine 2. Lig Beyaz Grup’ta Afyonspor karşısında aldığı 3 puanla moral depolayan Kırklarelispor kupa mesaisine başlıyor. Temsilcimiz saat 14.00’te başlayacak olan mücadelede 3. Lig ekibi Yozgat Belediyesi Bozokspor’la deplasmanda kozlarını paylaşacak.

Karşılaşmayı Sinan Dereci yönetecek. Yeşil beyazlılar mücadeleyi kazanması halinde adını 3. eleme turuna yazdıracak. Bu turda yine mücadeleler tek maç eleme usulüne göre 29-30-31 Ekim tarihlerinde oynanacak.

İnternet haber sitemize zorlu maç öncesinde açıklamalarda bulunan Kırklarelispor Başkanı Volkan Can Türkiye Kupası’nın kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.  Hedeflerinin gruplara kalmak olduğunu aktaran Başkan Can, “Ligde oynadığımız Afyonspor maçında hak ettiğimiz çok değerli bir 3 puan aldık. Sıradaki hedefimiz Türkiye Kupası. Yozgat Belediyesi Bozokspor karşısında galip gelmek istiyoruz. Takımımız maça çok iyi hazırlandı. Kendilerine güveniyoruz. Bu sezon kupada hedefimiz gruplara kalmak. Elde edeceğimiz başarılarla Kırklareli’nin marka değerini yükseltmek istiyoruz. 2019-2020 sezonunda çeyrek finale yükselerek gücümüzü göstermiştik. Yine aynı başarıları yakalayacağımıza inanıyorum. “ ifadelerini kullandı.