Nişikli Turizm’in kurucularından rahmetli Nurettin Nişikli’nin oğlu Erdinç Nişikli’nin oğlunun sünnet töreni Cumartesi akşam 288 Cafe Restaurant’ta gerçekleşti.

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, Başkan Yardımcıları Kürşad Yamaner ve Burak Süzülmüş’ün de eşleri ile birlikte katılım gösterdiği düğün törenine ayrıca, Kırklareli Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Soner Ilık, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Can, Şoförler Odası Başkanı Ali Fuat Şeker, Berberler Odası Başkanı Kurtuluş Karakahya, BBP Genel Başkan Yardımcısı Türker Yörükçüoğlu, Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Hilal Özefsun, Kırklareli Belediye Meclis Üyesi Ferit Kaya, AK Parti Kırklareli İl Başkanı Yunus Ercan Dağtaş, MHP Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Alaattin Şenyiğit, Kırklareli İl Genel Meclis Üyesi Cihan Alkan, Kırklareli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Emrah Yıldırım’ın yanı sıra siyaset ve iş dünyasından çok sayıda isim katılım gösterdi.

0E894Ee0 Dcfb 4677 A13A 03B2622D47Be

Sünnet çocuğu Ahmet Nurettin Nişikli’nin anne ve babası bu özel geceye gelen davetlileri kapıda karşılayarak hoş geldiniz dileklerinde bulundu.

Ayrıca Nişikli Turizm ortaklarından, Erdinç Nişikli’nin amcası Muhsin Nişikli’de gece boyunca tüm davetliler ile yakından ilgilendi.

Gelenek Değişmedi; Uzman El Sigorta Yine İl Birincisi Gelenek Değişmedi; Uzman El Sigorta Yine İl Birincisi

Kırklareli’nin sevilen solisti Sinem Senna söylediği şarkılar ile geceye ayrı bir renk kattı.

Clipboard1

Muhteşem bir organizasyon eşliğinde gerçekleşen düğün töreninde dans grupları da performanslarını sergilediler.

Gecenin ilerleyen saatlerine dek devam eden düğün töreninde, davetliler doyasıya eğlendiler.

Clipboard03-34

Muhabir: Volkan Abuy