Dün yoğun yağış dolayısıyla Demirköy’e bağlı İğneada beldesinde su baskını ve taşkın yaşandı. Vali Birol Ekici beraberinde İğneada Belediye Başkanı Altuğ Erdem ile afet alanında incelemelerde bulundu.

“Hasarları gidermek için çalışıyoruz”

ADD Trakya Şubeleri Pınarhisar’da Yaşananlara Tepki Gösterdiler ADD Trakya Şubeleri Pınarhisar’da Yaşananlara Tepki Gösterdiler

Hasarları gidermek için çalıştıklarının altını çizen İğneada Belediye Başkanı Altuğ Erdem; “Beldemizde yaşanan yoğun sağanak yağmurlar neticesinde su baskınları ve taşkınlar gerçekleşmiştir.

A0Ef17Bd 1765 40Bc A548 32B790E162D9

Kırklareli Valimiz Sayın Birol Ekici ve kurum amirlerimiz ile birlikte Beldemizde yaşanan su taşkınları nedeniyle zarar gören noktalarda incelemelerde bulunduk.

Tüm personelimiz ve iş makinalarımızla birlikte yaşanılan su baskınlarından kaynaklanan hasarları gidermek için çalışıyoruz” dedi.

Gelen tüm ihbarları değerlendirdiklerinin altını çizen Başkan Erdem; “Çağrı merkezine yapılan ihbarların hepsinde incelemelerde bulunup gerekli kurumlarımızla birlikte hasar tespit çalışmalarını gerçekleştireceğiz.

Cb4510A7 C825 4E6E 9441 1Af7A13D6Ec2

Su taşkınlarından zarar gören vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi