Kırklareli'nin Perileri, yeni sezona parkede fırtına gibi girdi. Güçlü rakibine sahayı dar eden ekibin Başantrenörü Nejat Deyrin ile maçı konuştuk.

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde heyecan başladı. Ligin ilk haftasında karşı karşıya gelen Kırklareli ve Adana temsilciler, kıran kırana bir maçın ardından kozlarını paylaştı. Kırklareli Belediyesi FBO Basketbol Takımı maçta galip gelen taraf oldu.

I M G 0964
Kırklareli Belediyesi FBO Basketbol Başantrenörü Nejat Deyrin maçtan sonra değerlendirmeler bulundu. Deyrin, oyuncularına inancını ifade etti.
Deyrin açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

I M G 0911-2
Hedefi Süper Lig Olan Güçlü Bir Takımı Yendik
"Rakibimiz Adana kadrosunu kurarken süper lige çıkmak istediklerini biliyoruz. Fakat bizim için her maçın önemli olduğu bu ligde alabildiğimiz kadar fazla galibiyet almayı hedefledik.  Bu yüzden maça çok iyi hazırlanıp konsantre olduk"

Clipboard02-101
"Karakterli ve Yetenekli Oyunculara Sahibiz"
"Maçın başlarında yaptığımız savunma ile ihtiyacımız olan kolay sayıları bulduk. Bu takım olarak direncimizi arttırdı ve bize galibiyeti getirdi. Çalışmayı seven karakterli ve yetenekli oyunculara sahibiz"

Clipboard01-604
"Teşekkür Ederim"
"Salona gelip bizi destekleyen herkese çok teşekkür ederim. Belki her maçı kazanamayacağız fakat her maçı kazanmak için savaşacağız."